.: POSTA ile GÖNDERİYORUZ

15.09.2013 00:00

- Sevgili ziyaretçiler, sitemizde yer alan ürünlerden her hangi birini beğenmiş ve sipariş vermek istiyorsunuz; ama sipariş vereceğim ürün bana nasıl ulaşabilir ki diye düşünüyorsunuz.

- Bu konuda sizi aydınlatalım hemen. Almanya içerisinde veya dışında bir ülkeye vereceğiniz siparişinizi posta ile istenilen adrese gönderebilmekteyiz.

- Posta ücreti seçtiğiniz ürünün boyutuna veya ağırlığına göre farklı farklı olacaktır. Posta ücreti konusunda herhangi bir sürpriz yaşamamanız için, siparişinizi onaylamadan önce biz sizin için ne kadar posta ücreti tutacağını öğreniyor ve size bildiriyoruz. Uygun bulursanız siparişinizi onaylıyorsunuz. Posta bedeli ürün siparişinde, ürün ücreti ile birlikte peşin olarak ödenmektedir. Postalar tarafımızdan teslim edildikten sonra en hızlı ve sağlıklı bir şekilde Almanya içinde bir kaç gün içinde, Almanya dışında ise ortalama 10 gün içinde adresinize teslim edilmektedir. 

- Bugüne kadar yapmış olduğumuz posta ile gönderimlerde müşterilerimiz tarafından bize yansıtılan hiç bir şikayet bulunmamaktadır.